Ankara Büyükşehir Belediyesi 16 Yeni Otobüs Aldı

Tarih:

EGO Genel Müdürlüğü; içerisinde güvenlik kamera sistemi, alçak tabanlı ve engelli yolcu erişimine uygun 16 solo tip otobüsün alımını gerçekleştirdi.

Başkentlilere konforlu ve güvenli ulaşım sağlamak için çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi araç filosunu da genişletmeye devam ediyor.

Kendi işlettiği raylı ve lastik tekerlekli taşıtlar ile günde ortalama 1 milyon 550 bin yolcuya hizmet veren EGO Genel Müdürlüğü, zorlu ekonomik şartlarda bile vatandaşlara konforlu bir ulaşım sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

YAVAŞ: “HER GEÇEN GÜN DAHA DA GELİŞTİREREK DEVAM EDECEĞİZ”

Yeni otobüsleri sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla müjdeleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “2013 yılından beri Ankara’ya hiç yeni otobüs alınmamıştı. Göreve gelir gelmez 400 yeni EGO aracını filomuza kattık. Bugün 16 yeni aracı daha filomuza dahil ettik. Her geçen gün daha da gelişerek ve yenilenerek devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ARAÇLAR SON TEKNOLOJİ İLE DONATILDI

Her geçen gün artan nüfusa daha iyi hizmet vermek için harekete geçen EGO Genel Müdürlüğü araç filosuna 16 yeni otobüsü daha dahil etti.

DMO üzerinden alınan 16 adet Otokar Kent LF marka, düzel yakıtlı, 12 metre uzunluğunda solo tip araçlarda; güvenlik kamera sistemi, alçak taban ve engelli yolcu erişimine uygun donanımlar ve yolcu bilgilendirme sistemi yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal ağlarda paylaş:

Abone ol

spot_imgspot_img

Popüler

Benzer haberler
ÖNERİLEN

Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor

Ankara Üniversitesi Teknokent, siber güvenlik başta olmak üzere savunma,...

İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı....