"Catering sağlıklı beslenmede ilk tercih olmalı"

Tarih:

İSTANBUL (SONNOKTAHABER) – Sağlıklı Yemek Usta Ellerden Çıkar Her geçen yıl hızlı bir şekilde büyümekte olan catering sektöründe personel eksikliğinin giderilmesi için eğitimin ve oryantasyon çalışmalarının büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Kemal Çiçek, şirketlere ciddi anlamda görevler düştüğünü belirtti.

Beslenmenin sosyal yaşamın her alanında son derece önemli bir kavram olduğunu, özellikle toplu yemek üretiminde üzerinde hassasiyet ile durulması gerektiğini belirten Çiçek, sağlıklı beslenme konusunda ilk tercihİN daima catering olması gerektiğine vurgu yaparak, “Burada uzman kişiler tarafından hazırlanan lezzetli menüler insan vücudu için gerekli olan proten karbonhidrat ve vitamin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Yemek sektöründe güzel iş kaliteli yöneticiler ile usta ellerden çıkar” dedi.

Çiçek, “Çeyrek asırlık bir tecrübe ile sahadan gelen biri olarak yemek şirketlerine işletmelerde sistem kurma, iş akış şemalarının oluşturulması, proje faaliyet raporlarının hazırlanması, menü planlaması, depolama düzeni ve takibi, personel, yönetici ve gıda mühendisleri reel saha eğitimleri, operasyon yönetimi eğitimleri ve problemlerin çözümü konusunda bireysel olarak danışmanlık hizmeti vermekteyim. Her geçen yıl hızlı bir şekilde büyümekte olan catering sektörü ülkemizde ekonomi ve istihdam anlamında en önemli sektörler arasında yerini almış bulunmaktadır. Yaşamımızın her alanında aktif olarak yer alan bir sektör olarak en son yakın zamanda yaşamış olduğumuz deprem felaketinde insanlarımızın beslenme ihtiyacını karşılamak adına çok büyük bir rol aldık. On binlerce insanın, yemek ihtiyaçlarını karşılamış olmanın ve bu süreç boyunca kimseyi aç susuz bırakmamış olmanın mutluluğunu yaşadık” diye konuştu.

Nihal Mammad
Nihal Mammadhttps://sonnoktahaber.com
Web tasarım bir yaşam tarzıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal ağlarda paylaş:

Abone ol

spot_imgspot_img

Popüler

Benzer haberler
ÖNERİLEN

Düzce'de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Düzce'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları,...

Başkan Engin'den 23 Nisan mesajı

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, 23 Nisan...

Konya'da Sporcu Seçme ve Yetiştirme Merkezi yükselmeye devam ediyor

Selçuklu Belediyesi tarafından yapımı devam eden Türkiye’nin ilk yeşil...

Hatay'da çocuklarla gökyüzünü renklendirdi

Yıkımın en fazla gerçekleştiği Hatay’daki konteyner kentlerde yaşayan çocuklarla...