Kadın Liderler Ankara’da Gençlerle Bir Araya Geldi

Tarih:

Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisi, Ankara Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde siyasetten sanata, sivil toplumdan girişimciliğe kadar, alanında lider kadınlar “3. Kadın Liderler Zirvesi”nde yaklaşık 850 genç ile bir araya geldi.

Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisi, Ankara Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde siyasetten sanata, sivil toplumdan girişimciliğe kadar alanında lider kadınlar “3. Kadın Liderler Zirvesi”nde yaklaşık 850 genç ile bir araya geldi. 

Gençlik Parkı Necip Fazıl Salonu’nda düzenlenen zirveye; Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, ABB Kadın ve Aile Şube Müdürü Özlem Süreyya Karaman, BelPa Yönetim Kurulu Başkanı Ferhan Özkara, Ankara Kent Konseyi Yönetim Kurulu ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Üyesi Ceren Anadol, Gazeteci Özlem Gürses, Ankara Milletvekili Aylin Yaman ile çok sayıda kadın lider ve öğrenci katıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal ağlarda paylaş:

spot_imgspot_img

Popüler

Benzer haberler
ÖNERİLEN

Bursa’nın sağlık turizmindeki potansiyeli konuşuldu

 Bursa’nın sağlık turizminde uluslararası bir marka kent olma hedefinin...

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi yetenek sınavları tamamlandı

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde Özel Yetenekler sınavları başarıyla...