Gaziantepli minik sinemaseverler macera dolu anlar yaşadı

Tarih:

GAZİANTEP (SONNOKTAHABER) – Bu yıl Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında farklı şehirlerde düzenlenen festivalin ikinci günü Gaziantep’te birbirinden çeşitli etkinliklerle noktalandı.  

20 Eylül tarihine kadar devam edecek festival çeşitli atölyeler ve eğlenceli aktivitiler ile çocuklara hem eğlenip hem de öğrenebilecekleri eşsiz bir deneyim sunuyor. 

Günün ilk atölyesinde, Dijital Medya İçerik Üreticisi Fester Abdü, gençler ve çocuklarla bir araya geldi. Fester Abdü, sosyal medya ve içerik üretimi üzerine sohbet gerçekleştirdi. Büyük ilgiyle karşılanan atölye ile katılımcılar sosyal medyanın gücünü ve içerik üretmenin keyifli yanlarını keşfetme fırsatı buldu.

Oyuncu Tolga Canbeyli’nin düzenlediği “Oyunculuk Atölyesi”nde ise çocuklar, eğlenceli oyunlar ve canlandırmalarla hem keyifli vakit geçirdi hem de oyunculuk becerilerini geliştirme şansı yakaladı. Atölye, çocuklara hem eğlenip hem de öğrenebilecekleri bir deneyim sundu.

Festivalin ikinci günü film gösterimleri ile devam etti. Bugünkü programda “Süper Maymun Shimmy”, “Benim Uçan Dev Maceram” ve “Benim Tatlı Diş Perim” filmlerinin gösterimleri gerçekleştirildi. Çocuklar, bu keyifli animasyon filmleri izleyerek macera dolu dakikalar yaşadı.

Nihal Mammad
Nihal Mammadhttps://sonnoktahaber.com
Web tasarım bir yaşam tarzıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal ağlarda paylaş:

spot_imgspot_img

Popüler

Benzer haberler
ÖNERİLEN

Avrupa Hareketlilik Haftası Çiğli’de ‘Trafiksiz Gün Etkinliği’ ile son buldu

Çiğli’de, Avrupa Hareketlilik Haftası, kapsamında düzenlenen etkinlikler Kaklıç Mahallesi’nde...

MSB duyurdu: Irak'ta 3 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 3 PKK'lı...

İzmit Belediyesinden Kapanca Sokak Festivali ücretsiz ring servisi hizmeti

İzmit Belediyesi hafta sonu boyunca sürecek Kapanca Sokak Festivali...

Başkan Şadi Özdemir’den Gaziler Günü’nde anlamlı ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, 19 Eylül Gaziler Günü...