BESAŞ’ın ilk fabrika satış mağazası Gemlik’te açıldı

Tarih:

BURSA (SONNOKTAHABER) – Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, ucuz ve kaliteli gıdanın halka ulaştırılması için önemli bir adımın atıldığını ifade etti. BESAŞ yönetimine teşekkür eden Deviren, göreve geldikleri günden bu yana Gemlik’in öncelikli sorunlarına odaklandıklarını, halkın derdiyle dertlendiklerini dile getirdi. Bu dertlere merhem olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür eden Deviren, mağazanın hayırlı olmasını diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, Gemlik’in güvenilir ve uygun fiyatlı gıdaya daha kolay ulaşabilmesi, üreticilerin de adil bir şekilde emeklerinin karşılığını alması için projeler ürettiklerini söyledi. Üretici kazanırken vatandaşın da güvenli gıdayı rahatlıkla ucuza tüketmesini istediklerini belirten Başkan Bozbey, “BESAŞ Fabrika Satış Mağazamızın açılışında emeği geçenleri kutluyorum. BESAŞ’ın hem fiyat denetimini sağlama hem de kaliteli ve güvenli gıdanın sunumunda öncülük yapma amacı var. Geliri düşük vatandaşlarımızın olduğu bölgelerde bu hizmeti sunabilmeyi hedefliyor. Bu anlamda yoğun bir proje çalışması sürüyor. Önümüzdeki süreçte BESAŞ’ın büyüdüğünü ve farklı alanlarda hizmet ettiğini göreceğiz” dedi.

Nihal Mammad
Nihal Mammadhttps://sonnoktahaber.com
Web tasarım bir yaşam tarzıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal ağlarda paylaş:

spot_imgspot_img

Popüler

Benzer haberler
ÖNERİLEN

Gemlik'te Uğur Böcekleri Gündüz Bakımevi'nin ikinci şubesi açıldı

Açılışa Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren'in yanı sıra önceki...

Başkan Sami Er, “Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini en hızlı şekilde karşılıyoruz"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, ilçe ziyaretleri kapsamında...

Türkiye sağlıkta yenilikçi adımlarla global bir merkez haline geliyor!

Son yıllarda yenilikçi sağlık hizmetleri ve dünya standartlarındaki tıbbi...