Bahçelievler’de vincin çalışma yaptığı esnada kaldırım çöktü

Tarih:

Olay, Bahçelievler Zafer Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre inşaat halindeki 10 katlı bir binada çalışma yapmak isteyen vinç ayaklarını yola ve kaldırıma sabitlemek istedi. Sabitlenen ayaklardan kaldırımda olan kısmı ağırlığı daha fazla kaldıramadı. Daha sonra 5 katlı binanın sığınak olarak kullanılan kısmında çökme meydana geldi.

VİNÇ ÇUKURA DÜŞTÜ

Çalışma yapmak isteyen vincin bir kısmı çöken kaldırıma düştü. Bina sakinleri ise panik yaparak deprem olduğunu zannetti. Olay sonrası bina sakinleriyle görüşen inşaat sahipleri çökme olan yerde çalışma başlattı.

Binanın giriş katında oturan Kerem Karcıİlk katta oturuyorum. İnşaatta çalışma vardı. Vinç kaldırıma çıkınca kaldırım yere çöktü. Bina yıkılacak zannettik. Çok korktuk. Alt taraf sığınak olarak kullanılıyordu. İçeride bazı eşyalar vardı onlarda çöp oldu. Bide ev biraz hasar gördü. Deprem oldu zannettik, kendimizi dışarı attık. İnşaattan direk geldiler zaten yapacaklarını söylediler” dedi.

Nihal Mammad
Nihal Mammadhttps://sonnoktahaber.com
Web tasarım bir yaşam tarzıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal ağlarda paylaş:

spot_imgspot_img

Popüler

Benzer haberler
ÖNERİLEN

Kayseri Hacılar mozzarella peyniri üretecek

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hürmetçi Mahallesi’nde bulunan...

Kayseri Kocasinan'da Dragon Festivali heyecanı

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin Uniplay Summer Fest İşbirliği ile hafta...

Muratpaşa’dan aşure ikramı

ANTALYA...