Firari hükümlü haberimizin ardından tutuklandı

Tarih:

İş insanı Oktay Munğan suikastına ilişkin davadan ağırlaştırılmış müebbet cezası alan firari Vedat Ürün, geçen cuma Sapanca’da uyuşturucu yüklü bir TIR’da polis ekipleri tarafından yakalandı. Ürün’ün firar etmesini sağlayan yargı skandalına ilişkin haberimiz ise kamuoyunda ses getirmişti. Ürün yakalandığı gün SEGBİS vasıtasıyla katıldığı Mardin 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nce tutuklandı. 

NE OLMUŞTU?

Munğan, 2021 yılında Mardin Nusaybin’de Daltonlar olarak bilinen çetenin üyesi kiralık katiller tarafından silahlı saldırıda öldürülmüştü. Davada, silahlaları ateşleyen iki tetikçi yakalanarak tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilirken onları organize eden Ürün ise firar etmişti. Ürün iki yıllık firarın ardından teslim oldu. Ancak tutuksuz yargılanma talebiyle serbest bırakıldı. Ürün, serbest bırakıldıktan kısa süre sonra görülen karar duruşmasında ağırlaştırılmış müebbet cezası aldı.  

Nihal Mammad
Nihal Mammadhttps://sonnoktahaber.com
Web tasarım bir yaşam tarzıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal ağlarda paylaş:

spot_imgspot_img

Popüler

Benzer haberler
ÖNERİLEN

Yeşil Çevre yeni yatırımlarla büyüyor

Bursa’nın doğusunda daha yaşanılabilir bir çevre adına hizmetlerine devam...

CHP Genel Başkanı Özel, “Bozbey, 100 güne çok önemli hizmetler sığdırdı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa...