Kocaağa: Sığır yetiştiricilerimizin yanındayız

Tarih:

Yunus KARAKAYA / İZMİR (SONNOKTAHABER) –  İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği hakkında ortaya atılan iddiaları cevaplandıran Başkan Ahmet Kocaağa, haklılıklarının mahkeme kararlarıyla tescillendiğini söyledi.

2021 Yılı  seçimli genel kurulunda şaibe yapıldığı ve kayyım atanacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Başkan Kocaağa, “Asılsız iddialarla ilgili açılan davalarda yargı son noktayı koydu. Gerçek dışı ve a asılsız iftiralarla birliğimiz ve benim aleyhime hiç hoş olmayan söylemler kullanılarak, genel kurul seçimin iptali Ve kayyım heyetinin atanması talebine ilişkin açılan ilk dava İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nce reddedilmiştir. Genel kurul Seçiminin iptali ve Kayyım heyetinin atanması talebı ile ilgili tedbir istemi de, İzmir Bölge Adlıye Mahkemesı 1. Hukuk Dairesi’nce reddedilmiştir. Böylece Birliğimize yöneltilen çirkin iftiraların asılsız olduğu Mahkeme kararlarıyla da tereddütte yer vermeyecek şekilde sonuçlanmıştır” dedi.

İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, üyelerden aldığı  güven ve destek ile görevine devam ettiğinin altını çizen Kocaağa, “Çoğulcu karakteri ile tüm üyelerimiz birlikte hareket etmekte siyasi ve kişisel çıkarlar yerine birliğimiz üyelerinin ve  milletimizin  yararını  en üst düzeyde koruyacak şekilde hizmet etmektedir. Ancak kişisel menfaatlerini siyasi amaçlarını gerçekleştirmek isteyen adeta”Çamur at izi kalsın ”mantığıyla hareket eden ve birliğimize zarar veren tek taraflı ve gerçeği yansıtmayan haberler yapılması için çalışması, birliğimizi ve yönetım kurulumumuzu hedef alarak beyhude karalama faaliyetlerinde içinde yer alsalarda , asla başarılı olamayacaklardır. Hepsi gerçek dışıdır” diye konuştu.

Nihal Mammad
Nihal Mammadhttps://sonnoktahaber.com
Web tasarım bir yaşam tarzıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal ağlarda paylaş:

spot_imgspot_img

Popüler

Benzer haberler
ÖNERİLEN

Yeşil Çevre yeni yatırımlarla büyüyor

Bursa’nın doğusunda daha yaşanılabilir bir çevre adına hizmetlerine devam...

CHP Genel Başkanı Özel, “Bozbey, 100 güne çok önemli hizmetler sığdırdı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa...