Nevşehir Belediyesi'nden ihtiyaç sahibine destek

Tarih:

Mehmet UZEL (KAYSERİ SONNOKTAHABER)
Eğitime destek projelerinin yanında ihtiyaç sahibi aileler için yaptığı kampanyalar ile sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Nevşehir Belediyesi, ‘Sıcacık Bir İyilik’ sloganıyla ihtiyaç sahibi aileler için yeni bir kampanya başlattı.

Kampanya çerçevesinde; ihtiyaç sahibi dar gelirli ailelerin 5-13 yaş grubundaki çocuklarının kışlık mont ve bot ihtiyaçları hayırseverlerin de desteği ile Nevşehir Belediyesi tarafından karşılanacak. Kampanyaya başvurular 14 Kasım 2023 Salı günü akşam saat 17.00’a kadar Nevşehir Belediyesi’nin kurumsal web sitesi olan www.nevsehir.bel.tr adresi üzerinden alınacak.

Kampanyadan faydalanacakların listesi başvuruların tamamlanmasının ardından ailelerin gelir tespit incelemesi yapılarak belirlenecek. Gelir tespitleri tamamlanarak kampanyadan faydalanmaya hak kazanan ailelere SMS ile bilgilendirme yapıldıktan sonra bot ve mont dağıtımına başlanacak.

Nihal Mammad
Nihal Mammadhttps://sonnoktahaber.com
Web tasarım bir yaşam tarzıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal ağlarda paylaş:

spot_imgspot_img

Popüler

Benzer haberler
ÖNERİLEN

Yeşil Çevre yeni yatırımlarla büyüyor

Bursa’nın doğusunda daha yaşanılabilir bir çevre adına hizmetlerine devam...

CHP Genel Başkanı Özel, “Bozbey, 100 güne çok önemli hizmetler sığdırdı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa...