Potanın Tarzanları İsveç'te galibiyet arayacak

Tarih:

MANİSA (SONNOKTAHABER) – Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol takımı, FIBA Europe Cup E grubundaki 5’inci maçının hazırlıklarını Başantrenör Ahmet Kandemir yönetiminde tamamladı.

Norrkoping Dolphins ile 15 Kasım Çarşamba günü saat 21.00’de karşılaşacak olan yeşil-beyazlı takım İsveç’e gitti. Ülkemizi Avrupa arenasında temsil eden ve Manisa’nın tanıtılmasına da katkısı olan kupada hedef bir zafer daha kazanmak olacak. Yeşil-beyazlı takım, maçı kazanması durumunda gruptan çıkmaya çok yaklaşacak.

Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, “Uzun bir maratonda iki kulvarda birden mücadele ediyoruz. Uzun zamandır haftada iki maç yapıyoruz. Şanssız sakatlıklar da yaşadık. Ancak, rekabetçi kimliğimiz ile mücadelemizi sürdüreceğiz. İnanıyorum ki gruptan çıkacağız. Takımımıza ve teknik heyetimize bu maçta başarılar diliyorum. Ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

Nihal Mammad
Nihal Mammadhttps://sonnoktahaber.com
Web tasarım bir yaşam tarzıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal ağlarda paylaş:

spot_imgspot_img

Popüler

Benzer haberler
ÖNERİLEN

Yeşil Çevre yeni yatırımlarla büyüyor

Bursa’nın doğusunda daha yaşanılabilir bir çevre adına hizmetlerine devam...

CHP Genel Başkanı Özel, “Bozbey, 100 güne çok önemli hizmetler sığdırdı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa...