Plajlarda sezon hazırlıkları

Tarih:

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin doğa harikası falezlerinin Akdeniz’le buluştuğu noktada yer alan plajlarından İnciraltı ve Erdal İnönü açıldı. Plajlara giriş ise bu yıl da ücretsiz.

ANTALYA (SONNOKTAHABER) – Muratpaşa Belediyesi falez sahil bandı boyunca Konserve, Mobil, İnciraltı, Erdal İnönü ve Erenkuş olmak üzere birbirinden güzel mavi bayraklı plajlarında her yıl misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Muratpaşa’nın tek asansörlü plajı olan İnciraltı’nın ardından Erdal İnönü Plajı da açıldı. Konserve, Mobil ve Erenkuş Plajlarında ise görevliler tarafından ahşap platformlar döşenmeye başlandı.

Plaj işletmelerinin hazırlıklarının tamamlanmasının ardından ise belediye 5 plajıyla sezon boyunca kent sakinlerinin hizmetinde olmaya devam edecek. Girişlerin ücretsiz olduğu plajlarda şemsiye ve şezlong kullanım ücreti 100 lira olarak belirlendi. Ayrıca plajlarda soğuk ve sıcak içecek, hamburger, pizza, köfte ekmek, tost, börek, simit, pide, gözleme, ton balıklı sandviç, çerez ve dondurma çeşitleri de yer alacak.

Nihal Mammad
Nihal Mammadhttps://sonnoktahaber.com
Web tasarım bir yaşam tarzıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal ağlarda paylaş:

spot_imgspot_img

Popüler

Benzer haberler
ÖNERİLEN

Yeşil Çevre yeni yatırımlarla büyüyor

Bursa’nın doğusunda daha yaşanılabilir bir çevre adına hizmetlerine devam...

CHP Genel Başkanı Özel, “Bozbey, 100 güne çok önemli hizmetler sığdırdı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa...