Rektör Alma, Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Tarih:

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, “Ağız Bakımında Doğru Sanılan Yanlışlar” konulu konferans için Iğdır Üniversitesini ziyaret eden Erzurum Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Orbak ile birlikte Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinde incelemelerde bulundu.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Orbak, Iğdır Üniversitesinde düzenlenen “Ağız Bakımında Doğru Sanılan Yanlışlar” konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Konferansın öncesinde Prof. Dr. Orbak, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ile bir araya geldi.

İki isim arasında yapılan görüşmede, Iğdır Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde yürütülen çalışma ve projeler ile Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi arasındaki ortaklaşa yürütülen iş birliği projeleri ele alındı.

Görüşmenin ardından Rektör Alma, konuğu Prof. Dr. Orbak ile birlikte Iğdır Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinde incelemede bulundu.

Iğdır Üniversitesi ile Erzurum Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi arasında önemli iş birliği paylaşımları olduğunu anımsatan Rektör Alma, diş hekimliği alanında yapılan çalışmaların ve ortak projelerin hem öğrencilerimize hem de topluma büyük fayda sağlayacağına inandığını belirtti.

Rektör Alma, “Atatürk Üniversitesi ile gelecekte de benzer iş birlikleriyle sağlık alanında önemli adımlar atmayı sürdüreceğiz. Bugün de Iğdır Üniversitesine gelerek ‘Ağız Bakımında Doğru Bilinen Yanlışlar’ konulu bir konferans veren Prof. Dr. Recep Orbak Hocamıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber : Serdar AKYOL

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal ağlarda paylaş:

spot_imgspot_img

Popüler

Benzer haberler
ÖNERİLEN

Yeşil Çevre yeni yatırımlarla büyüyor

Bursa’nın doğusunda daha yaşanılabilir bir çevre adına hizmetlerine devam...

CHP Genel Başkanı Özel, “Bozbey, 100 güne çok önemli hizmetler sığdırdı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa...