Gebze’de kurban pazarında satışlar başladı

Tarih:

KOCAELİ (SONNOKTAHABER)  – Gebze Belediyesi tarafından Balçık Mahallesi’nde kurulan kurban pazarında hayvan satışına başlandı.

Yurdun dört bir yanından gelen celepler, 200 çadırda büyük ve küçük baş kurbanlık satışına başladı. Balçık’ta kurulan kurban pazarındaki kurbanlıklar, bayram öncesi alıcılarını bekliyor. Ülkenin dört bir yanından kurbanlıklarını satmak üzere Gebze’ye gelen vatandaşlar, Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen satış alanında Gebzelilere hizmet veriyor.

Gebze Belediyesi tarafından kurulan kurban satış alanında vatandaşların elektrik, su, mescit, tuvalet, duş yerleri, kesim alanı, yemek ve çay gibi ihtiyaçları düşünülerek düzenlemeler yapıldı. Celepler 200 çadırda, kurbanlık alışverişi yapmak üzere pazara gelen vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Kurban pazarında Gebze Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Kocaeli İl Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli denetimler yapılıyor.  

Nihal Mammad
Nihal Mammadhttps://sonnoktahaber.com
Web tasarım bir yaşam tarzıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sosyal ağlarda paylaş:

spot_imgspot_img

Popüler

Benzer haberler
ÖNERİLEN

Yeşil Çevre yeni yatırımlarla büyüyor

Bursa’nın doğusunda daha yaşanılabilir bir çevre adına hizmetlerine devam...

CHP Genel Başkanı Özel, “Bozbey, 100 güne çok önemli hizmetler sığdırdı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa...