Memorial Sağlık Grubu Görev Değişikliği

Tarih:

Memorial Sağlık Grubu’nun 16 yıllık CEO’su Uğur Genç görevini dijitalleşmenin Türkiye’deki önemli isimlerinden biri olan Bora Uludüz’e devrediyor.

Türkiye’de, 2005 yılından bu yana özel sağlık sektörünün gelişmesine yönelik öncü çalışmaları ile tanınan kurumun 1 hastaneden; 12 hastane, 2 tıp ve 1 Wellness merkezine büyüme sürecini yöneten, sağlık sektöründeki tecrübelerini, katıldığı pek çok seminer, eğitim ve konferansla sağlık yöneticilerine aktaran Uğur Genç, 16 Ekim itibariyle Memorial Yönetim Kurulu’na ve sağlık, perakende, tekstil ve dijital bankacılık sektörlerinde faaliyet gösteren Aydın Holding’in İcra Kurulu’na atanmıştır. Derneğimizin de Başkan Yardımcısı olan ve geçmişten bugüne Dernek çalışmalarımıza da katkı sağlayan Genç, deneyim ve katkılarını sunmaya, özellikle sağlık tarafında yurtdışı yatırım süreçlerine liderlik etmeye devam edecektir. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Türkiye Sağlık Sektörüne yön veren, pek çok “ilk”e imza atan, 8000 çalışanıyla kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetini dünyanın her ülkesinden hastaya ulaştıran ve geçtiğimiz yıl Romanya yatırımıyla dünyaya açılan Memorial Sağlık Grubu’nun Genel Müdürlüğü’ne getirilen Bora Uludüz’e de yeni görevinde başarılar dileriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal ağlarda paylaş:

Abone ol

spot_imgspot_img

Popüler

Benzer haberler
ÖNERİLEN

TKYD üye buluşmasında “Kurumsal Yönetim Ödülleri” sahiplerini buldu

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD) geleneksel olarak düzenlediği Üye...

Esra Yıldız Kahraman, Tayland yolcusu

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'un başarılı sporcusu Esra Yıldız Kahraman, Paris...

Rally Bodrum'dan muhteşem final

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 3. Yarışı...

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Türkiye, üretiminde dünya lideri olduğu kirazda, ilk hasattan sonra...