Rıdvan Dilmen’den İsmail Kartal’a Şiddetli Eleştiri

Tarih:

Süper Lig’in kritik mücadelelerinden biri olan Fenerbahçe’nin Başakşehir’i deplasmanda 1-0 mağlup ettiği maç, sadece saha içinde değil, saha dışında da büyük yankı uyandırdı.

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, maç sonrasında İsmail Kartal’ın takım yönetimine dair çarpıcı bir eleştiri getirdi.

“Hamle Zamanlaması Yetersiz!”

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’nin zorlu geçen sezonunda yaşanan olumsuzlukları ve İsmail Kartal’ın taktiksel tercihlerini değerlendirerek, maçın kritik anlarında yapılan hamleleri eleştirdi. Özellikle İsmail Kartal’ın maça müdahale zamanlamasının yetersiz olduğunu savunan Dilmen, “Geçen hafta almadığı riski bu hafta geç de olsa aldı. Herkesin beklentisi devre arasında çift forvete dönüştü. Açık söyleyeyim benim için çok büyük sürpriz oldu devrede değişiklik yapmaması. Benim 45’te beklediğim değişikliği hoca 58’de yaptı.” şeklinde sert ifadeler kullandı.

Süper Lig’de şampiyonluk yarışının oldukça çekişmeli geçtiğine dikkat çeken Dilmen, Fenerbahçe’nin uzun süredir şampiyonluk yaşamamasının takım üzerinde oluşturduğu baskının altını çizdi. “6-7 gollü galibiyetler alan Fenerbahçe son haftalarda tek gol atıyor çünkü bu baskı 10 yılın baskısıdır. Bu güncel bir baskı değil. Bu da kaygı yaratıyor.” diyen Dilmen, sarı-lacivertli takımın taraftarlarının zorlu bir dönemden geçtiğini belirtti. 

İsmail Kartal’ın takımı yönetme konusundaki tercihleri ve geç kalan hamleleri, Fenerbahçe camiasında tartışma yarattı. Futbolseverler, Rıdvan Dilmen’in eleştirileri doğrultusunda, teknik direktör İsmail Kartal’a yönelik beklentilerini artırmış durumda. Maçın ardından Fenerbahçe’nin geleceğiyle ilgili merak ve heyecan ise taraftarlar arasında gün geçtikçe artıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Sosyal ağlarda paylaş:

Abone ol

spot_imgspot_img

Popüler

Benzer haberler
ÖNERİLEN

Ordu'da off road festivali

Ordu Büyükşehir Belediyesi Off Road tutkunlarını düzenlediği festivalde buluşturacak.ORDU...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'ndeki bir akaryakıt...